Aanbod training en coaching

MAATWERK

Natuurlijk hebben we trainingen en workshops 'op de plank liggen'. Maar om écht het verschil te kunnen maken is afstemming noodzakelijk. Daarbij hoort een telefonische intake om alle wensen en behoeften in kaart te brengen.

PRAKTISCH

De trainingen zijn gebaseerd op diverse theorieën en onderzoeken. Deze komen aan bod tijdens de training, maar de nadruk ligt op de vertaling van de theorie naar de praktijk. Je krijgt praktische handvatten die je diréct in de praktijk kunt toepassen.

INTERACTIEF

Trainingen en workshops zijn zo opgebouwd dat de theorie gekoppeld wordt aan de praktijk van de deelnemer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse interactieve werkvormen, zowel digitaal als analoog

Voor jou: persoonlijke coaching

Mentormax.nl coaching

Persoonlijke coaching

In de praktijk in Noordwijk aan Zee krijg je met Persoonlijke Coaching inzicht in je manier van werken en krijg je maatwerk praktische tips hoe je een stuk productiever kunt worden.

MentorMax.nl coaching

Video coaching

Woon je niet in de buurt van Noordwijk? Geen probleem? Via E-coaching, ook wel bekend als videocoaching is het mogelijk om vanaf thuis persoonlijke begeleiding te krijgen in slimmer werken.

Mentormax.nl coaching

Wandel coaching

Soms is het gewoon lekker om even je hoofd te legen. Waar kan dat beter dan in Noordwijk aan Zee? Tijdens Wandelcoaching kom je erachter dat de natuur je nog veel te leren heeft over jouw manier van werken.

Voor jouw team: training

effectief vergaderen

Effectief vergaderen

Vergaderingen die uitlopen, te laat komers of mensen die zich niet inlezen. Er zijn genoeg ergernissen als het om vergaderen gaat. In de training Effectief Vergaderen krijg je praktische tips voor een soepel lopende vergadering.

e-coaching mentor max

Grip op je mailbox

Verzuip je in de mails? Heb je honderden ongelezen berichten waar je nog wat mee moet doen? Wel eens gehoord van Inbox Zero? Dat betekent dat je al je mails hebt verwerkt zodat je geen mails meer in je inbox hebt. Utopie? Welnee! Dat leer je in de workshop Grip op je Mailbox

Mentormax.nl - time management

Training time management

Heb je last van werkdruk? Word je vaak afgeleid door ad hoc verzoeken, waardoor je niet toekomt aan je eigen to do lijst? In de training Time Management krijg je praktische tips zodat je wat minder aan je hoofd hebt en dat je weer overzicht op je werkzaamheden hebt.

Mentormax.nl - mindful werken training bedrijven

Mindful werken

Er is opvallend veel  overlap tussen mindfulness en time management. Bij mindfulness gaat het om bewustzijn en opmerkzaam zijn. Bij time management gaat het om focus. In Mindful Werken combineren we de beste en meest praktische tools van zowel mindfulness als time management

MentorMax - klantgericht werken in de jeugdzorg

Krachtgericht werken

Werk je met cliënten en vind je het heel lastig om ze te motiveren? Ervaar je veel weerstand en heb je het gevoel dat je aan dood paard aan het trekken bent? In de training Krachtgericht Werken leer je weer op een andere, oplossingsgerichte  manier naar je cliënten kijken.

Mentormax.nl teambuilding

Team building

Voelen mensen zich nog gewaardeerd en erkend? Ook al zijn Nederlanders direct, we laten op kantoor niet altijd het achterste van onze tong zien. Daarom is het goed om af en toe de koppen bij elkaar te steken. Even weg uit de vergadersfeer. Tijd voor Teambuilding

Online training Werken met Aandacht

Geen focus

Vind je het lastig om je te concentreren op het werk? Word je vaak afgeleid door collega's, telefoontjes en e-mail? Dan is de kans groot dat je veel langer over een taak doet dan dat je zou willen.

Uitstelgedrag

Sterker nog, doordat je je niet kunt concentreren lukt het je niet om die dag de klus te klaren. Met als gevolg dat je weer gaat uitstellen. Dat is frustrerend.

Laserfocus

Stel je eens voor: je hebt een laserfocus waardoor je heel productief wordt. In deze compacte audio training krijg je super veel praktische tips om jouw concentratie te bewaken en te versterken.

Haal het maximale uit je werkdag

mentormax.nl persoonlijke coaching

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Mijn naam is Max Ohlenschlager, eigenaar van Mentor Max. Sinds 2011 verzorg ik training en coaching in persoonlijke effectiviteit. 

Denk hierbij aan time management en assertiviteit. 

Voor meer informatie bel naar 085-2460093 of vul het contactformulier in.