fbpx

MINDFUL WERKEN

Mentormax.nl Hocus Focus Mindful Werken

Deze in-company training is de ideale combinatie van mindfulness en time management

Heb je het druk op de werkvloer? Laat je leiden door de waan van de dag? Ben je daardoor met verdeelde aandacht je werk aan het doen? 

Hierdoor doe je waarschijnlijk langer over je taak dan dat je zou willen? 

Zo gek is dat niet. Er wordt tegenwoordig veel van ons verwacht en we werken vaak in een omgeving waar we snel en vaak worden afgeleid. 

Hoe zou je het vinden om je werk met aandacht te kunnen doen? 

VERSTERKT DE VEERKRACHT

Werkdruk, deadlines en constante afleiding…deze informatie overload eist een hoge tol.

Hierdoor kom je niet goed tot rust en verslechtert je concentratie. Een voortdurend opgejaagd gevoel kan stress gerelateerde klachten opleveren.

Dit gaat allemaal ten koste van het werkplezier.

Waarom mindful werken? Het echt is mogelijk om minder aan je hoofd te hebben en om méér gedaan te krijgen.

Juist door je aandacht en concentratie te versterken en te verdedigen krijg je je werk sneller af.

Daarnaast is mindful werken een bijzonder effectieve methode om stress te reduceren en vergroot het de mentale veerkracht. Dat betekent dat je in drukke tijden beter tegen een stootje kan. 

BEST OF BOTH WORLDS

Mentormax.nl Hocus Focus mindful werken

De gemeenschappelijke factor bij mindfulness en time management is aandacht. In de workshops leer je bewust te worden van je lichaam en gedachten.

Hiermee versterk je je ‘aandachtsspier’ waardoor het gemakkelijker wordt om te focussen en om om te gaan met interne en externe prikkels. 
 
Daarnaast krijg je super praktische time management tips om je werk te organiseren zodat je geen last meer hebt van uitstelgedrag. Je leert plannen en prioriteren als een PRO. 

ZITTEN OP EEN KUSSENTJE?

Mentormax.nl - Hocus Focus mindfulness II

De Mindful Werken training is zeer praktisch. De tips en oefeningen kun je ook in het dagelijks werk toepassen, zelfs achter je bureau. Hiervoor is het niet nodig om wierook te branden en om op een kussentje te zitten.

Niet dat we hier tegen zijn, maar je kunt mindful werken ook toepassen terwijl naar je de vergaderruimte toestapt of wanneer je een lastig telefoontje pleegt. 

Het is dus mogelijk om mindful op het werk te zijn. 

ONDERDELEN MINDFUL WERKEN

MINDFULNESS

Mindfulness op het werk tips
Mindfulness oefeningen op het werk
Vergroten van je focus
Inzicht krijgen in stress
Werken vanuit je kracht en je talent
Mindful vergaderen

TIME MANAGEMENT

Minder aan je hoofd
Meer overzicht
Beter prioriteiten stellen
Realistisch plannen
Werken met aandacht

DE TRAINERS

REMY VAN GELDER

Remy van Gelder is een ervaren en gecertificeerde mindfulness trainer (cat.1). Met zijn bedrijf Praesence (Leiden, Zuid-Holland) verzorgt hij zowel mindfulness training bij bedrijven als de 8 weekse Mindfulness Based Stress Reduction training (MBSR).

mentormax.nl persoonlijke coaching

MAX OHLENSCHLAGER

Max Ohlenschlager is oprichter van Mentor Max (Noordwijk, Zuid-Holland). Hij is expert op het gebied van concentratie, slimmer werken en time management. Zijn stijl is vlot, praktisch en het verhaal wordt met humor gebracht.

VOOR WIE IS MINDFUL WERKEN GESCHIKT?

Een cursus Mindful Werken vereist geen opleidingsniveau. De insteek is praktisch en je krijgt voornamelijk simpele mindfulness oefeningen. We trainen iedereen die het druk heeft op het werk en dat varieert van boswachters tot advocaten op de zuidas. Onze specialiteit?: Mindful Werken in de zorg. Max Ohlenschlager werkt als sinds 2003 in de (jeugd) zorg en kent de hectiek op de werkvloer maar al te goed. 

OPDRACHTGEVERS

VRAAG EEN OFFERTE AAN