Werken met Aandacht

Wil je korte metten maken met je uitstelgedrag? Allereerst kun je de gratis blogs lezen ter inspiratie. Wil je extra ondersteuning, dan kun je bellen voor een gratis coachgesprek. Aan de hand daarvan kun je bepalen of je behoefte hebt aan een vorm van coaching

Er is ook nog een andere optie. 

Wat dacht je van een betaalbare online cursus in slimmer werken?

Werken met Aandacht - ontwikkel een laserfocus

Vind je het lastig om je te concentreren op het werk?
Word je vaak afgeleid door collega’s, telefoontjes en e-mail?

Dan is de kans groot dat je veel langer over een taak doet dan dat je zou willen. Sterker nog, doordat je je niet kunt concentreren lukt het je niet om die dag de klus te klaren. Met als gevolg dat je weer gaat uitstellen. Dat is frustrerend. Stel je het volgende eens voor:

Je kunt met volledige aandacht je werk doen
Je hebt een laserfocus waardoor je heel productief wordt.

Dat zou toch fantastisch zijn? In de compacte audio cursus Werken met Aandacht krijg je super veel praktische tips om jouw concentratie te bewaken en te versterken.

Dit is wat je leert

Multitask Mythe

Waarom het zo belangrijk is om je op 1 ding te richten
Dat multitasken een echte concentratie killer is.

Afleiding

Welke externe afleiders er zijn.
Hoe je je kunt wapenen tegen verstoorders, zodat je over een kogelvrije concentratie beschikt.

Focus

Waarom je gedachten af en toe afdwalen.
Waarom dopamine er voor zorgt dat we niets willen missen.
Hoe je ervoor zorgt dat je je focus behoudt.

Inhoud online training

Audio

6 Hoofdstukken voorzien van audiobestanden, ingesproken door Max Ohlenschlager

Quiz

Elk hoofdstuk bevat een quiz zodat je je kennis kunt testen

Samenvatting

De belangrijkste tips worden per hoofdstuk weergegeven in overzichtelijke bullet points.

Hand out

Aan het einde van de cursus kun je de samenvatting met alle tips gratis downloaden als PDF.

Reactie cursist

Als life coach en part time assistent in een kleine organisatie zijn alle tips op gebied van time management welkom. Toen ik de online cursus van Max tegenkwam en las hoe de cursus is opgebouwd dacht ik meteen, die wil ik volgen. Het is een fijne korte (over time management gesproken!) en zeer toegankelijke cursus, met makkelijk te implementeren tips.

Aan het einde van elk audio segment is er een visueel kort overzicht met zelfs een korte quiz met vragen om te toetsen of je de materie hebt opgenomen en begrepen. Voor mij was één van de beste tips, die van het uitzetten van de email pop-up op mijn desktop (waarom ik dat niet eerder heb gedaan!). 

Ik herkende vrijwel meteen de onrust en het gevoel dat je meteen moet reageren als een mail binnenkomt terwijl je middenin een rapport zit, notulen zit uit te werken of in gesprek bent. Ongemerkt ga je dan toch even snel scannen wat er in het onderwerp staat en raak je afgeleid. Ik heb de pop-up de volgende dag meteen uitgezet en dat geeft een merkbaar verschil in rust tijdens de dag.

Heb jij een drukke baan, een druk leven en kun je ook wat tips gebruiken om je tijd beter in te delen? Gewoon volgen deze cursus!

Mentormax.nl - online cursus
Marje van der Lei

Investeer in jezelf

Voor slechts 14,52 euro krijg je super praktische tips om je weer te kunnen focussen. Mis deze tijdelijke aanbieding niet en meld je aan. Het eerste hoofdstuk is overigens gratis te volgen.

Wat het je gaat opleveren

Stel je eens voor wat je kunt bereiken als je gewoon je ding kan doen zonder afgeleid te zijn. Je gaat dan mega veel meters maken. Taken op je to-do lijstje kunnen worden afgevinkt. Kortom, je wordt productief als een malle. Daarnaast ben je ook niet meer gaar aan het eind van de dag. Doordat je die dag hebt gedaan wat je wilde doen, ga je met een tevreden en voldaan gevoel naar huis. 

Met de uiterst praktische tips van deze cursus ga je gelijk productiever worden. Stel je voor dat je elke dag voldaan naar huis gaat, energie over houdt en lekkerder slaapt. Waar wacht je nog op?