Coaching

Mentormax.nl coaching

Persoonlijke coaching

In de praktijk in Noordwijk aan Zee krijg je met Persoonlijke Coaching inzicht in je manier van werken en krijg je maatwerk praktische tips hoe je een stuk productiever kunt worden.

MentorMax.nl coaching

Video coaching

Woon je niet in de buurt van Noordwijk? Geen probleem? Via E-coaching, ook wel bekend als videocoaching is het mogelijk om vanaf thuis persoonlijke begeleiding te krijgen in slimmer werken.

Mentormax.nl coaching

Wandelcoaching

Soms is het gewoon lekker om even je hoofd te legen. Waar kan dat beter dan in Noordwijk aan Zee? Tijdens Wandelcoaching kom je erachter dat de natuur je nog veel te leren heeft over jouw manier van werken.

Persoonlijke coaching

Mentormax.nl coaching

Persoonlijke begeleiding Noordwijk

In de coaching staat H.O.P.P.A. centraal.
Dit model is bedacht door Max Ohlenschlager.
Uit de praktijk blijkt dat mensen vaak tegen dezelfde problemen aanlopen als het gaat om efficiënt werken gaat. Je hebt meer nodig dan een mooi to do lijstje.
Door structureel de 5 stappen van H.O.P.P.A te doorlopen wordt er constant gewerkt aan de belangrijkste onderdelen om de grip op het werk te houden.

  • Hoofd leeg
  • Overzicht
  • Planning
  • Prioriteiten stellen
  • Aandacht

Assertief optreden

Ben je net lekker bezig, staat er een collega aan je bureau. Sja wat zeg je dan? Vind je het lastig om nee te zeggen? Het is mogelijk om een verzoek te weigeren zonder daarbij iemand (figuurlijk) voor het hoofd te stoten.

Inbox Zero

Verzuip je in de e-mails? Is je inbox 1 grote to do lijst? Heb je geen overzicht meer? Tijdens de coaching werken we aan een Inbox Zero. Dat betekent dat je een lege inbox hebt. Lekker toch? Je krijgt ook gelijk tips die er voor zorgen dat mensen sneller reageren op je mails.

1 Actielijst

Heb je een to do lijst? Bewaar je ook dingen in je hoofd om niet te vergeten? Zit je mailbox ook vol met dingen je nog moet doen? Dan ligt uitstelgedrag op de loer. We richten 1 takenmanager in zodat je een compleet overzicht hebt van al je werkzaamheden.

Locatie praktijk

Video Coaching

MentorMax.nl coaching

Waar je ook woont

Woon je niet in de buurt van Noordwijk, maar spreekt de coaching je wel aan? Dan is het ook mogelijk om te coachen via video, zoals bijvoorbeeld Skype.

Wat jij wil

Tijdens de telefonische intake bepalen we waar je aan wilt werken. Zo kan ik maatwerk bieden.

Wanneer het jou uitkomt

Het voordeel van e-coaching is dat afstand geen probleem is. Scheelt ook weer reistijd en reiskosten. We bepalen samen een datum en tijdstip, of het nu overdag of 's avonds is.

Wandelcoaching

Uitwaaien

Ben je meer een buitenmens en hou je van de natuur? Wel eens gehoord van wandelcoaching? Dan ga je met mij de duinen in of lopen we over het strand van Noordwijk aan Zee

Wat jij wil

Tijdens de telefonische intake bepalen we waar je aan wilt werken. Zo kan ik maatwerk bieden.

Wanneer het jou uitkomt

We bepalen samen een datum en tijdstip. Wandelcoaching vindt alleen overdag op werkdagen plaats.

Over de coach

mentormax.nl persoonlijke coaching

Max Ohlenschlager

Ik heb een achtergrond in de journalistiek en de jeugdzorg. Hierdoor weet ik hoe het is om met strakke deadlines te werken en om om te gaan met een hoge caseload. Vroeger was ik echter helemaal niet productief. Ik had moeite met prioriteren en was iemand die alles tot het laatste moment uitstelde.

Op een gegeven moment had ik er genoeg van en verdiepte ik me in time management. Dat was mijn reddingsboei! Sindsdien ben ik zo gepassioneerd in slimmer werken dat ik in 2011 zelfstandige ben geworden om mensen te trainen en te coachen.

Sindsdien zeggen mensen regelmatig tegen me: 'hoe doe je het?!' of 'waar haal je de tijd vandaan?'.

Wil je ook effectiever worden? Als ik het kan, dan kan jij het ook!

Haal het maximale uit je werkdag

mentormax.nl persoonlijke coaching

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Mijn naam is Max Ohlenschlager, eigenaar van Mentor Max. Sinds 2011 verzorg ik training en coaching in persoonlijke effectiviteit. 

Denk hierbij aan time management en assertiviteit. 

Voor meer informatie bel naar 085-2460093 of vul het contactformulier in.