Focus First online coaching

Elke van 15.00-16.00 uur

groepscoaching focus first

Veel aan je hoofd?

Lange to do lijst?

Gebrek aan discipline en last van uitstelgedrag?

Geen goed overzicht?

Het slechte nieuws is dat de tijd vliegt.
Het goede nieuws is dat jij de co-piloot bent.

Focus First is een wekelijks online groepscoaching, gericht op time management. Ik begeleid je met realistisch plannen, prioriteiten stellen en organiseren. Met als resultaat:

  • Meer overzicht en minder aan je hoofd
  • Meer gedaan en minder uitstelgedrag
  • Meer voldoening uit je (werk)dag en minder stress en gepieker

Focus First = time management coaching

Bij Mentor Max volg ik het Focus First programma. Een leuk concept met een variërend programma, zeer waardevol om ook te leren van je groepsgenoten.

Het is een praktische hands on meeting die je snel inzichten geeft en jezelf aan het denken zet om zelf de regie te pakken over je werk vs. privé. Snel toepasbaar, professioneel en persoonlijk tegelijk. Top!

S. Najaf

Veelgestelde vragen over groepscoaching

Vrijdagmiddag van 15.00-16.00 uur

Het gaat niet zozeer om het beroep, het gaat meer om de omstandigheden.
Heb je last van een volle inbox en krijg je je werk niet af doordat je constant wordt afgeleid? Vind je het leuk en leerzaam om met anderen kennis en ervaringen uit te wisselen? Dan is dit traject voor jou.

Dit hoor ik vaak tijdens de intake. Misschien heb je al een mooie planner, maar gebruik je die niet. Misschien heb je al diverse productiviteits apps geprobeerd, maar zonder succes.

Het gaat niet om de ‘tools’, het gaat om principes (hoofd leeg, planning, prioriteiten stellen en aandacht)

Dit vereist maatwerk. Tijdens het coachtraject krijg je van mij de basis principes én kijken we wat voor jou het beste werkt.

Maak je geen zorgen, je hoeft geen schema’s in te vullen of moeilijke vakliteratuur te lezen. Daar heb je toch helemaal geen tijd voor?

Ik bied maatwerk tijdens de groepscoaching. 

Natuurlijk zal ik ter info wel verwijzen naar een artikel of video dat ik heb gemaakt over een bepaald onderwerp, maar dat is vrijblijvend.

Een groep bestaat uit maximaal 12 personen, niet meer. Ik wil iedereen tijd, aandacht en daarmee ook kwaliteit kunnen bieden. Als de groep vol zit, dan start ik een 2de groep.

Praktische training waarbij je in korte tijd heel veel handvatten krijgt, direct toepasbaar.

Echt een aanrader voor iedereen die met een vol hoofd rondloopt en het to-do lijstje steeds maar langer wordt.

Marjanne Sipma

Wil je gratis een sessie bijwonen? Meld je direct aan

Over time management coach Max

time management training max ohlenschlager
Time management expert Max Ohlenschlager

Mijn naam is Max Ohlenschlager en ik ben sinds 2011 time management trainer en coach. Ik ben van mening dat tips, tools en technieken niet genoeg zijn. Iedereen is anders, wat voor de een werkt, werkt niet voor een ander.

Vandaar live groepscoaching: je krijgt niet alleen de know-how, je wordt hierin ook ondersteund met persoonlijke aandacht zodat je blijvend productief blijft.

Focus First

online groepscoaching
69 per maand
  • Wekelijkse groepscoaching (via Zoom)
  • Maximaal 12 deelnemers
  • Regelmatig themabijeenkomsten (inbox zero / goed leren plannen)
  • Interessante gastsprekers (over bijvoorbeeld piekeren en mindfulness)
  • Maandelijks opzegbaar
1ste x gratis

De frequentie, datum en tijdstip vind ik goed gekozen. De vrijdagmiddag is een goed moment voor een recap. Soms begin ik direct aan één van de suggesties. Mailbox ordenen bijv. Belangrijk punt merk ik nu: je moet ook vasthouden aan je nieuwe indeling in je mailbox.... Old habits die hard.... De format is prettig en, heel fijn, een klein aandachtspuntenlijstje van Max in de mail de week erna.

G. van Panhuys

Wil je gratis een sessie bijwonen? Meld je direct aan en ik neem contact met je op.

Ik volg nu een maand de online training Focus First bij Max, echt een aanrader voor iedereen! Hands on en op de praktijk gericht! Hoe ga je om met time management en energiemanagement? Voor mij een enorme eye opener! Per week ga je kijken naar hoe je week was op die gebieden, persoonlijk, to the point en je leert van de ervaringen van anderen.

Concreet voor mij heeft dat de afgelopen maand geresulteerd in bijv. eindelijk aan de slag met het maanden voor mij uitgeschoven fietsenplan, op tijd komen op afspraken, inplannen van me-time en witte blokken in mijn agenda voor onverwachte zaken! Ik ben enthousiast!

Ik gun jou ook deze mooie training! Elke week na afloop van de training een mail met reminders en mooie artikelen over de thema's waar we het over gehad hebben! Service ten top! Bedankt Max!