TO THE MAX 

 

Leer plannen en prioriteiten stellen als een pro

zodat je minder aan je hoofd hebt en méér werk gedaan krijgt

Eindelijk die rotklus af, dankzij de 8 weekse online training To The Max

 • Last van uitstelgedrag?
 • Heb je veel aan je hoofd en geeft dat een gevoel van stress?
 • Laat je je leiden door de waan van de dag?
 • Heb je moeite met concentratie op de werkvloer?
 • Staan er taken op je to-do lijst die je allang af had willen hebben?

Je begint je werkdag met volle moed, maar voor je het weet ben je voornamelijk bezig met het beantwoorden van mailtjes en belletjes. En als je een moment hebt om te focussen staat er een collega aan je bureau met een ‘kort vraagje‘. Al die verstoringen zorgen ervoor dat je concentratie afneemt, waardoor je langer over je werk doet. 

Er staan grote klussen op je to-do-lijst, maar om de een of andere reden kom je er gewoon maar niet aan toe. Het zijn ook niet altijd de leukste klussen. Je vindt het veel leuker om taken te doen die je snel kunt afvinken

Snak je er naar om weer de grip op het werk te krijgen?

Stel je eens voor...

 • je kan omgaan met verstoorders en wordt daardoor minder afgeleid
 • Je hebt een realistische planning voor de dag, week en de maand
 • Je kunt super goed prioriteiten stellen (en daarmee ook 'nee' zeggen)
 • Deadlines worden behaald
 • Je hebt een compleet overzicht hebt van al je werkzaamheden
 • Je sluit goed je werkdag af zodat je niet met een vol hoofd naar huis gaat
 • Je vergeet veel minder en 's avonds in bed heb je geen 'owja!' momenten meer
Mentormax.nl - workshop grip op je mailbox

Opbouw van het programma

De e-learning bestaat uit 8 video’s variërend van gemiddeld 10 minuten. Verwacht geen ingewikkelde theorieën, modellen en tabellen. Het is mijn bedoeling geweest om een module samen te stellen die leuk én leerzaam is. Elke module bevat ook handouts en opdrachten die je kunt downloaden. 

 • Week 1 - Minder aan je hoofd (wees een leeghoofd)
 • Week 2 - Projectmanagement (en het belang van denken in acties)
 • Week 3 - Verzamelpunten (less is more)
 • Week 4 - Knopen doorhakken (Marie Kondo eat your heart out)
 • Week 5 - Prioriteiten stellen (wat is dringend en hoe zeg ik nee)
 • Week 6 - Realistisch plannen (hou rekening met je bio-ritme)
 • Week 7 - Werken met aandacht (bewaak je concentratie)
 • Week 8 - De kunst van het bijhouden (waterdichte techniek)

Werk privé balans?

De grens tussen werk en privé is vervaagd. Je bent tegenwoordig op vele manieren bereikbaar. Je hebt waarschijnlijk een groepsapp voor je collega’s en checkt je mail op je smartphone.

Doordat je zo vaak wordt gestoord tijdens een werkdag, gaat dit ten koste van je concentratie. Hierdoor krijg je je werk weer niet af. Dat is frustrerend. 

Het is niet fijn om druk te zijn. Het is niet fijn om de hele dag te reageren op verzoekjes. Je wilt pro actief aan de slag met wat er op jouw to-do-lijstje staat. 

Het is daarom super belangrijk dat je de regie hebt over je werkzaamheden. 

In deze e-learning krijg je praktische handvatten om het overzicht te behouden. 

Video afspelen

Zie deze video om een beeld te krijgen 

Neem gerust een kijkje naar deze video. Het gaat over waarom we uitstellen. Ik leg hier uit wat het belang is van Pijn en Plezier. 

Dit is ook de stijl van de e-learning. Verwacht geen ingewikkelde theorieën, tabellen of modellen. Dat is allemaal interessant, maar jij wilt gewoon meteen resultaat. Daarom krijg je mega veel tips en technieken.

Het gaat er niet om dat je mijn systeem integraal overneemt. Het enige dat werkt dat is jóuw systeem. Daarom krijg je heel veel tips, zodat je voor jezelf kunt kijken welke tips jou het meeste aanspreken.

Voor wie is To The Max geschikt? 

To The Max is er voor de professional die het druk heeft en verzuipt in het werk. De tips in de e-learning zijn zowel handig voor zzp-ers als degene die in een kantoortuin werkt. 

Heb je een volle to-do-lijst, volle inbox, veel aan je hoofd en vind je het lastig om om te gaan met ad hoc verzoeken die jou uit je flow halen? Dan is To The Max geschikt voor jou. 

Veelgestelde vragen

Ja dat is mogelijk. De video’s zijn gemakkelijk te bekijken vanaf je smartphone. De video’s zijn (nog) niet ondertiteld, dus als je onderweg bent dan is het van belang dat je oordopjes gebruikt. De bijgeleverde opdrachten kun je het beste downloaden vanaf een desktop zodat je ze naar een printer kunt sturen. 

Op het moment dat je To The Max aanschaft dan krijg je gelijk toegang tot de eerste video en bestanden. Exact een week later krijg je de volgende video. Waarom zit er een week tussen? Dan heb je genoeg tijd om de tips uit de vorige video toe te passen. Wanneer je video’s ‘binnen hebt’, dan kun je natuurlijk zelf bepalen wanneer en hoe vaak je ze wilt bekijken. 

Dat zijn de duinen van Noordwijk aan Zee! Ik heb er voor gekozen om niet in een saaie kantoorruimte mijn video’s op te nemen, maar lekker in de natuur.

Win 1 uur per dag!

Wat levert deze e-learning je nou concreet op? Uit onderzoek blijkt dat je gemiddeld slechts 3 uur per dag productief bent. Dat betekent dat je de rest van de dag bezig bent met mail, belletjes en vergaderingen. Doordat je vaak wordt afgeleid doe je veel langer over de taak dan dat je zou willen. 

Het is mogelijk om je productiviteit te verhogen. Kun je 8 uur per dag productief zijn? No way! Je bent geen robot. Pauzes zijn belangrijk en contact met collega’s ook. 

Het is absoluut mogelijk om de productiviteit met 1 uur te verhogen. Het gaat erom dat je af krijgt wat je echt af wilt krijgen. Dáár gaat het om. 

TO THE MAX

meer tijd, aandacht en energie
127 8 weekse e-learning
 • Praktisch
 • Inclusief opdrachten en handouts
e-learning
mentormax.nl time management max ohlenschlager

Hi, mijn naam is Max Ohlenschlager

Ik ben expert in time management. Sinds 2011 heb ik meer dan 1000 professionals getrained en gecoached in slimmer werken.

Hierdoor weet ik precies wat voor ineffectieve gewoonten mensen hebben ontwikkeld en welke technieken niét werken. 

De resultaten van de training en coaching zijn over het algemeen: 

 • minder aan het hoofd
 • meer gedaan
 • meer energie aan het eind van de werkdag. 
Het is mijn missie om professionals slimmer te laten werken. Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan uit de literatuur heb ik verwerkt in deze e-learning.